Naast Sprong reclamestudio zet ik mij belangeloos in voor de volgende organisaties:

 

 

Filmhuis Zevenaar
Voor Filmhuis Zevenaar zit ik in de werkgroep PRS (PR en Sponsoring). In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en opmaken van posters, flyers, schermpresentaties etc. Naast de werkgroep PRS ben ik ook actief in de BuitenBlik werkgroep. Deze werkgroep is jaarlijks verantwoordelijk voor de organisatie van het BuitenBlik festival. Daarnaast ben ik medebeheerder van de social media accounts op Twitter en Facebook.

 

 

 

 

Stichting Ondernemersfonds Zevenaar
Stichting Ondernemersfonds is verantwoordelijk voor de De stad in! campagne ter promotie van het centrum van Zevenaar. Ook bij deze organisatie neem ik deel in de PR werkgroep en ben ik verantwoordelijk voor de vormgeving en opmaak van marketing uitingen. Daarnaast beheer ik het Twitter account van de De stad in! campagne.

 


 

 

indeliemers.nl
Samen met Pascal Lindeman ben ik initiatiefnemer van indeliemers.nl, een website met evenementen die plaatsvinden in de Liemers. Organisaties zoals stichtingen en verenigingen kunnen hier gratis en geheel zelf hun activiteiten plaatsen in een overzichtelijke agenda. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om betaalde advertenties te plaatsen om evenementen extra te promoten.