Sprong reclamestudio is een studio voor reclame en grafische vormgeving, gevestigd in Zevenaar. Door creativiteit te koppelen aan een pragmatische aanpak ontstaan communicatie-uitingen die verbazen én werken. Sprong reclamestudio is het bedrijf van Niels Jansen. Niels volgde de opleiding Vormgeving, Communicatie en Presentatie aan het Sint Lucas in Boxtel. Daarnaast volgde hij een opleiding copywriting en conceptontwikkeling.

Na zijn opleiding deed hij ervaring op als vormgever en conceptontwikkelaar bij diverse reclamebureaus. Daar werkte hij voor aansprekende klanten zoals het Ministerie van Justitie, Jan Linders Supermarkten en Parfumerie Douglas. In 2006 kwam voor Niels het moment om voor zichzelf te beginnen. Sindsdien bouwt hij aan een succesvol reclamebedrijf. Sprong reclamestudio werkt voor grote en kleine opdrachtgevers uit verschillende branches. Kijk hier voor een overzicht van klanten.

Door creativiteit te koppelen aan een pragmatische aanpak ontstaan communicatie-uitingen die verbazen én werken.

Sprong reclamestudio ontwikkelt logo’s, huisstijlen en diverse drukwerk producties zoals folders, brochures en advertenties. Daarnaast verzorgen wij de vormgeving van diverse digitale media zoals websites, nieuwsbrieven en mobiele websites. Hierbij werken wij voor de technische realisatie intensief samen met Blik op online.